Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/splint.dk/public_html/wp-content/themes/Avada-child/functions.php on line 73
VI ER SPLINT - SPLINT
VI ER SPLINT2017-12-29T11:38:04+01:00

VI ER SPLINT

Vi tror på, at design ikke behøver at være kompliceret. Vi tror på, at design kan tænkes på en ny måde. Med vores håndværksmæssige profession ved vi en masse om materialer og produktion. Denne viden udnytter vi til at kreere funktionelle produkter med fokus på design og arkitektoniske udtryk med øje for detaljen.

Vi tror på nye måder at tænke design på.

Idéen med Splint var fra begyndelsen at lave designs med så få materialer som muligt, og samtidig have fokus på kvalitet. Vores produkter er endvidere blot blevet kreeret af tre fremstillingsmetoder. Det er med denne tanke, om at kunne skabe, med så enkelte metoder og materialer, at Splint’s enkelte og funktionelle produkter blev født.

Nøgleordene for os er funktionalitet og enkelt design med øje for detaljen.

Vi ved, at dansk design er velkendt kloden rundt, og er ledende indenfor design feltet. Med vores base i smilets by, Aarhus, og produktion i det nordjyske, samt kombinationen af vores viden og vores produkter, tager vi dansk møbeldesign på et nyt niveau.

Vores mission er at skabe funktionelle interiør og møbel produkter med kombinationen af konstruktion, enkelt design og arkitektoniske udtryk med øje for detaljen.

Vores produkter er designet med det formål at understrege funktionalitet, langtidsholdebare produkter gennem få fremstillingsmetoder og exceptionel pasform til det moderne hjem. Vores mission er at blive anerkendt for vores måde at tænke ny design på, fra første skitse til det færdige produkt.

 

Velkommen til en verden af design, fokus på funktionalitet og arkitektoniske silhuetter.

Velkommen til Splint.

“NØGLEORDENE FOR DESIGN-
DUOEN, ER FUNKTIONELT OG ENKELT DESIGN
MED ØJE FOR DETALJEN”