Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/splint.dk/public_html/wp-content/themes/Avada-child/functions.php on line 73
HANDELSBETINGELSER - SPLINT
HANDELSBETINGELSER2017-10-01T09:46:12+01:00

HANDELSBETINGELSER

 

Generelt:
Når du handler hos www.splintaarhus.dk accepterer du samtidig vores handelsbetingelser.
Alle priser er i Danske Kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms.
DIBS gebyr 1.45% DK kort, 2.75% for internationale kort, ved betaling med kort. De angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris.


Firma information:
SPLINT IVS
Åparken 7.1.14
8000 Aarhus C
Cvr. Nr. 38390163
Tlf. 60188988
Website: www.splintaarhus.dk
E-mail adresse: info@splintaarhus.dk


Dine oplysninger:

Når du handler hos www.splintaarhus.dk, så skal du ved bestilling som et minimum oplyse
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

De nævnte oplysninger er nødvendige for at vi kan gennemføre din ordre. Alle oplysninger som registreres bliver behandlet I henhold til reglerne I Persondataloven. Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Oplysningerne opbevares i minimum 5 år, idet bogføringsloven kræver det.


Betaling:
Hos www.splintaarhus.dk er det muligt at betale med følgende betalingsformer:
VISA
MasterCard
Maestro
VisaElectron
American Express
JCB
Diners Club
SPLINT IVS forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer, indtil købesummen er fuldt erlagt.


Sikkerhed ved betaling:

Der anvendes en godkendt betalings server (SSL), der krypterer dine kortoplysninger.
Du kan følge din forsendelse med dit trackingnummer, som vi sender til dig, når ordren er afsendt.


Levering:

Levering foregår via Postnord uden omdeling, 4-6 hverdage


Fragtskader/Varemodtagelse:

Venligst vær opmærksom på at varer købt hos SPLINT IVS overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Når du modtager varer fra en netbutik, bør du straks ved modtagelse tjekke emballeringen for synlige skader. Hvis du kan se synlige skader på kassen, og du vurderer at det er sikkert at modtage den, bør du sammen med chaufføren skrive på fragtbrevet, at “der tages forbehold for brækage”.
Hvis du trods synlige huller, buler eller andre åbenlyse skader på pakken ikke straks gør indsigelse overfor fragtmanden/postbuddet, kan der opstå tvivl, om hvor pakken er beskadiget, og du risikerer selv at hæfte for evt. beskadigelser.
Venligst kontakt SPLINT IVS straks efter modtagelsen, hvis varen er beskadiget. Venligst tag billeder af pakken og eventuelle skader. Skriv til info@splintaarhus.dk


Reklamation:

Når du handler hos www.splintaarhus.dk er dit køb omfattet af købeloven. Som forbruger har du 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Dette vil være afhængig af den konkrete situation.
For at dette skal være muligt, skal du reklamere i rimelig tid, efter at du har konstateret manglen. I forbindelse med returnering af varen vil SPLINT IVS refundere rimelige fragt omkostninger du måtte have.
Hvis du mod forventningerne ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende en mail til info@splintaarhus.dk, med en grundig beskrivelse, samt billeder af fejlen/manglen.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er forårsaget af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd som slitage og manglende vedligeholdelse.
Reklamationer på mindre fejl og mangler, hvor ombytning kan påføre sælger uforholdsmæssige store omkostninger, kan reklamationsbehandlingen resultere i et forholdsmæssigt nedslag.

Der kan ikke reklameres over flg.:
I branchen accepteres f.eks. ikke reklamationer over naturens luner og usynlige skader som, f.eks.:

  • Skader der er usynlige ved almindelig brug, f.eks. på en underside eller bagside.
  • Mikroskopiske støvkorn i pulverlakering
  • Ujævn skærelinje ved laserskæring (tolerancer)

Varen skal sendes retur til følgende adresse:
ATT: SPLINT IVS
Ceresbyen 24 E0.005
8000 Aarhus C
Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 


Returnering og fortrydelsesret:

Du har 14 dages fuld returret hos SPLINT IVS. Det betyder, at du fuldt ud kan fortryde dit køb i op til 14 dage, og så har du 14 dage til at sende varen retur.

Hvis du ønsker at returnere dit køb, bedes du skrive en mail til info@splintaarhus.dk.
Du skal selv returnere pakken til vort lager og kun efter forudgående aftale. Husk at varen altid skal sendes i original emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for varen indtil vores modtagelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale for retur forsendelsen.
Således kan vi bedst behandle din returvare uden unødig forsinkelse.
Når du returnere en vare, hæfter du selv for eventuel forringelse af varen og dens værdi, som kan skyldes håndteringen af den. Du har ret til at prøve varen, som det er muligt i en fysisk butik. Men monteres eller bruges et produkt, vil du ved eventuel fortrydelse få en del eller intet af købsbeløbet retur. Dette vil være op til den enkelte sag.

Varen skal sendes retur til følgende adresse:
ATT: SPLINT IVS
Ceresbyen 24 E0.005
8000 Aarhus C
Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Klager:

Ønsker du at klage over et produkt skal du skrive en mail til info@splintaarhus.dk, med en beskrivelse af klagen.
Er det ikke muligt at finde en løsning mellem begge parter, er der mulighed for at indberette en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt (www.forbrug.dk)

Handelsbetingelserne er opdateret d. 14/03-207